Newsletter

Événements à venir

No upcoming event!

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de BMMAF biedt U de mogelijkheid MMA op een veilige en gezonde manier te beoefenen. Lid zijn van de BMMAF, is lid zijn van de enige internationale MMA-federatie (www.immaf.org), een specifieke MMA-verzekering te hebben die u volledig dekt igv ongeval.
 
Verminderde prijzen op onze stages, opleidingen of andere activiteiten, als ook een gratis en prioritaire deelname bij onze competities. beginner of ervaren beoefenaar, verantwoordelijke van een club die zich wilt vervolmaken, we beiden een kalender aan waar eenieder zijn doelen in kan terugvinden.

Onze licentie is een kalenderjaar geldig (van januari tot december), elke licentie meiot hernieuwd worden aan het begin van het jaar

 

 

Lidmaatschap van een lid:

 

  1. De verzekering, verbonden aan het lidmaatschap, dekt u van 1 januari tot 31 december
  2. Het lidmaatschap is mogelijk voor freelance beoefenaars (leden van een niet erkende club, of beoefenaar van verschillende disciplines). De voorwaarden blijven dezelfde.
  3. Het is noodzakelijk ons de formulieren “aanvraag tot lidmaatschap” en “medische geschiktheid”(document), een kopie van de identiteitskaart en desgevallend de “ouderlijke toestemming” op te sturen (document)
  4. De inschrijving is feitelijk zodra de deze bovenvermelde documenten ontvangen zijn en  de storting ontvangen is. De storting dient te gebeuren op rek.nr 068-2461988-58 + bij de mededelingen naam en voornaam van het lid, en de naam van de club

 

 

De bijdrage voor een jaar is 50 €, 30€ voor inschrijvingen tussen juli en december.

 

Al deze documenten dienen opgestuurd te worden naar

BMMAF / Shooto Belgium, Robert Frédéric
Rue E. Vandervelde 119
7100 La Louvière
Belgique

 

Lidmaatschap van een club

 

Een club wordt erkend zodra er 5 leden  en  een instructeur zijn ingeschreven. We raden de instructeurs aan om mee te werken aan de pedagogische ontwikkeling en omkadering, ongeacht hun achtergrond. Voor elke vraag hieromtrent, contacteer ons op  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BilerChildrenLeg og SpilAutobranchen